Hot Kyllingsuppe på menyen i dag

Mini kokkene lagde middagen i dag. Tror det er første gang Malie har skjært opp kylling og hun syntes det var litt rart å skjære i.


Suppen var veldig lett å lage og oppskriften fant jeg på en kartong med Matfløte.


 Suppen var veldig god og den lager vi nok garantert igjen.

 
© Tanja Myrbråten

Jeg skulle ønske at det aldri hadde skjedd mamma..

....


Malie var skikkelig uheldig på fredag. Hun snublet i en gren, rakk ikke å ta seg for og ramlet med fjeset først. Heldigvis var storesøster der og ordnet opp.
Jeg synes litt synd på Eilene også som hadde så vondt av lillesøsteren sin.Ifølge tannlegen så ting greit ut, 3 tenner løse og to kutt i leppa. De løse tennene er tenner som skal ut alikevel. Dette bildet er tatt på søndag og nå er hevelsen nesten borte.
Bilde fra fredag egner seg rett og slett ikke på "trykk".

På lørdag filmet jeg jentene i løpet av dagen, og leppa er rimelig stor. Malie var i fin form og syntes ikke det var så vondt på lørdag så da filmet jeg så vi husker denne dagen:)

Under er link

Malie og Eilene


© Tanja Myrbråten

Lørdagstur til skøytebanen

med mat på termos. Ungene lagde lapskaus på morgenen så vi kunne ta med til skøytebanen og spise der. Anbefales virkelig, deilig med noe varmt å spise når det er så kaldt ute :)© Tanja Myrbråten

Dåp

 I dag ble lille Orion døpt :)
Kusine bøtteballetten poserer for x antall kameraer i alle str. :)© Tanja Myrbråten

Beste rundstykkene

... EVER :)
Eilene har disket opp med mat i dag og hun ville prøve seg på rundstykker. Hun har ordnet alt selv. Kokeboken Hellstrøm jr. er virkelig å anbefale. Bra oppskrifter og fremgangsmåten er forklart på en enkel og fin måte.

© Tanja Myrbråten