Lille julaften

Minstemor er blitt syk så vi er hjemme mens storesøster og gubben er på pakkerunde. Kjedelig å være syk i jula.
I år har jeg fått gamle Norske Flagg på juletreet yeah.. det har jeg ønsket meg lenge og i år fikk jeg de av jentenes oldemor. Passer jo så bra sammen med resten av den gamle julepynten.
Balder synes at Eilene og gubben har vært lenge nok borte og er stadig i vinduet for å se om de kommer. God jul alle sammen! kos dere masse
© Tanja Myrbråten

Lutefisk

I år ble året det skulle smakes på lutefisk. Det virker som mange liker å "hate" lutefisk og jeg har lurt lenge på om det er så ille som mange skal ha det til. Ingrid pleier å komme til meg på pinnekjøtt og i år skulle jeg til henne på ribbe. Men så hadde vi begge lyst til å smake på lutefisk så da ble det det i stedet. Hvordan smakte det?
vel... hva skal man si, ingenting å si på innsatsen fra kokken, men det falt vel ikke helt i smak hos verken Ingrid eller meg. Tilbehøret var godt da :) men det var noe med konsistensen på fisken, den var rett og slett litt rar. Men,men da har vi prøvd det også. Kvelden var kjempekoselig og lille Roald begynner jo å bli så stor gutt :) vi får bytte til ribbe neste år Ingrid ;)

© Tanja Myrbråten

Ribbe

Jeg har blitt veldig glad i ribbe etter jeg ble voksen og i dag var det ribbemiddag på menyen. For meg er sausen halve middagen..det er viktig at potetene drukner i fløtesaus ;)


© Tanja Myrbråten

Pinnekjøtt

Første pinnekjøttmiddag er laget og spist :) Min familie har alltid spist pinnekjøtt på julaften ( slekt fra vestlandet) og jeg har likt det siden jeg var liten. Unger og gubbe hos meg derimot er ikke like begeistret. Da passer det bra at Ingrid pleier å komme til meg i jula og spise pinnekjøtt :) den tradisjonen har vi hatt i mange år nå. © Tanja Myrbråten

Pepperkake hus...

- Ferdig. 
© Tanja Myrbråten