Herlige helg

.. i dag stod ikke jeg og Malie opp før 12.00 :) for vi smurte oss frokost (nugatti og kaffe :)) som vi spiste på senga og så samtidig på Ronja Røverdatter... elsker å spise frokost i senga .. god helg, nå er det snart påske og ferie© Tanja Myrbråten

V Å R !


© Tanja Myrbråten

Endelig litt sol igjen

.. nå begynner sumphagen å tørke litt. Disse mnd her er de aller beste synes jeg. Det begynner å bli varmere ute, hele våren og sommeren er foran oss... deeelig :)
© Tanja Myrbråten

Kosegris på gulvet

Balder koooser seg hos  Eilene, det beste er om han kan pakke seg helt inn i armkroken slik at hodet blir helt borte :)  Han er en skikkelig sofagris og har nok hatt fri tilgang til sofaen før vi kjøpte han. Vi har ikke lyst på hund i sofaen hele tiden så her sittes det på gulvet med han når det skal koses.. trenger jeg si at ungene satt et par timer på gulvet i går hehe.
© Tanja Myrbråten

The American gentleman

inntok huset vårt i dag.. og han er så vakker :)


© Tanja Myrbråten

Fredag er best..

Fish ´n chips.., litt jobb, senkveld på tv, rødvin, sjokolade... være oppe til seeeent. Fredag er favorittdagen. God helg :)
© Tanja Myrbråten

Fra vår til vinter på en natt

Jeg som var så klar for sol og vår. I løpet av kvelden og natten ble alt hvitt på bakken igjen. Jeg satser på varmegrader som smelter snøen fort :) Imens det snødde ute brukte jeg tiden inne på dette, og er egentlig ganske fornøyd med det :)


© Tanja Myrbråten

Bitt av basillen..

Ligger i blodet..ligger til familien..eller rett og slett, hest er best. Uansett synes Malie det er skikkelig gøy å ri :)
Opp og stå i trav 
Klar for galopp :)
og her er mora med sin hest.. altså meg :) men jeg lurer nok på om dette  ikke er nærmere 15 år siden tror jeg.


© Tanja Myrbråten

The decision to have a child.... is to accept that your heart will forever walk about outside your body
© Tanja Myrbråten

Still waters run deep© Tanja Myrbråten

Koser oss i solen

© Tanja Myrbråten

Det er vår

Det føles ihvertfall slik ut :) så om det plutselig blir 10- og snø blir det skikkelig nedtur.
Vi måtte benytte det fine været til å grille pølser. Gamlemor på 13 år følger ivrig med i tilfelle noen skulle miste pølsa si :)
© Tanja Myrbråten