Making memories

Minner varer hele livet, store hendelser.. små. Alle fester seg. Men etterhvert forsvinner deler av minnene, man husker de fortsatt, bare ikke like detaljert.

Lukt, lyd og bilder gjør minnene mer tydelig.
Enkelte sanger jeg hører tar meg rett tilbake til minner knyttet til den spesielle sangen. Lukt fungerer også på samme måte, ihvertfall for meg :) og så har vi det visuelle.. bilder. De har vi for alltid. Når jeg tar frem bilder jeg har tatt i årenes løp kommer minnene sterkere tilbake, små ting jeg aldri trodde jeg skulle glemme..har jeg faktisk glemt. Men når jeg ser på bildene husker jeg de igjen.. noen ganger kommer alt tilbake som om det var igår.

Denne familien ønsket å ta vare på minnene, følelsen av å være familie, gravid.. være sammen og kose seg. De lyse herlige krøllene til gutten, mammas flotte mage. Slik livet var akkurat nå.

Nå vil de for alltid huske denne stunden på stranda. Når mammaen kikker på bildene om noen år, så kommer hun til å le og huske at det var ganske vanskelig å tenne lysene på stranda for det blåste endel, og akkurat når hun har fått fyr bøyer gutten hennes seg mot lysene og blåser av all sin kraft! og vi ler alle sammen.. ..

Oppfordring: ikke glem å dokumentere livet utenom bryllup og konfirmasjon :)

Tanja
OBS! Bildene skal ikke kopieres eller benyttes under noen omstendigheter uten tillatelse fra fotografen. © Tanja Myrbråten

10 kommentarer:

Potrinas Potlerier sa...

Fantastiske bilder av familien til K :)

Elsker redigeringen din!

NL sa...

Liker veldig godt bildene av Kjersti med familie :)

Kristine sa...

Oi Tanja- dette var virkelig flotte bilder(synes jo du tar nydellige bilder hele tiden da :)). Jeg synes fargene du har brukt var kjempefine! Herlig stemning i bildene. Helt enig med deg at flere øyeblikk må dokumenteres! Det er så utrolig givende å se tilbake på etterpå. Tok en gang bilder fra da datteren min ble operert, gikk bra altså. Det er faktisk godt å ha de bildene! Minner meg på å være takknemlig for at vi har det så bra:)

mi-rachel sa...

N y d e l i g !!

Rune (Bildebloggen) sa...

Minner må man huske på å lagre både på minnebrikken på pc'n og i hodet, en dag så vil man minnes det som en gang var :)

Utrolig mange flotte bilder hos deg siden sist Tanja.

Ønsker deg og dine en fin helg og god sommer.

Therese sa...

Kjempefine bilder! Nydelig farger og herlig stemning:-)
Godt skrevet også! (hvorfor har ikke vi slike familiebilder, Tanja?)

Siv A Haugen sa...

Utrolig flotte bilder!! "Hverdagsmagi"

Anette Willemine sa...

VAKKERT! Så nydelige bilder du tar!

Hilsen,
AW

silje sa...

Vakkert.. nydelig bilde serie:)

silje sa...

Nydelig bilde serie... å så sant at man må ta vare på minnene.. tiden går så fort..