This! makes my heart sing...

Når jeg ikke tar bilder av nyfødte og baby i studio, som er "stylet" er det bilder som dette under her jeg foretrekker å ta.
Utebilder og bilder inne hvor man tar bilder i dokumentarisk stil.

DDette er ikke bilder fra et fotooppdrag ( men er veldig tro til stilen  jeg har ) men fr ai går da jeg og Malie var hos ei venninde og fråtset i kaker. Malie lekte med storesøster til denne herlige gutten, de er like gamle, og koste seg masse.

Det jeg liker med dette bildet ( som forøvrig er tatt på blender 1.2 ) er fokuset på gutten i ansiktet og den herlige bakgrunnen som flyter sammen bak.


Det samme gjelder dette bildet.. men her er det forgrunnen som flyter sammen som jeg liker :)
Kanskje ikke alle sin "cup of tea" men jeg elsker de.. og kundene som booker meg gjør det jo også fordi
vi matcher på stilvalg.
Noe som forøvrig er veldig viktig. Når man ser etter fotograf er det viktig å finne noen som tar bilder i den stilen du liker.

Jeg må jo vise litt av kakebordet vårt også da:)


OBS! Bildene skal ikke kopieres eller benyttes under noen omstendigheter uten tillatelse fra fotografen. © Tanja Myrbraten Fotograf Tanja Myrbråten

Promotér din side også

10 kommentarer:

Ragnhild - Kunsten å elske sa...

Jeg elsker stilen på bildene dine iallefall!
Nydelige "hverdagsbilder".

marita sa...

Like nydelige bilder som alltid! :)

Miriam ツ sa...

Flotte bilder!!
Du er SÅ flink!

mi-rachel sa...

du er veldig flink på dokumentarisk-også!

lilli4n- kommenterer tilbake sa...

Du er sinnsykt flink, og skal bli fast leser av bloggen din. Dritfine bilder ! :)

Heidi Merethe Klingsheim sa...

Hey, her har det skjedd flere ting siden sist jeg la igjen kommentar hos deg! :) Masse flotte bilder fra syden, det ser bare sååå deilig ut!!
Kjempeflott bilde av deg også, regner med det er fra prosjektet ditt! Kjempeflott!!
Bildene over var også nydelige! Likte lyset, fokuset, og stilen! Du har definitivt funnet stilen din, og den er rålekker! :)
Ha en flott uke! :)

Anita sa...

Synes du har fått fram nokre fine øyeblikk her! Studiobilder eller "oppsatte" bilder er nydelig, samtidig er det slike "dagligdagse" situasjoner som skaper de bildene ein ofte husker best. Og eg er heilt enig i effekten av kort fokus! Ein blurete forgrunn/bakgrunn får virkelig hovedmotivet flott fram. Det har du klart i desse bilda synes eg. Å få ein (muligens) rotete forgrunn rolig og diffus...og guten så i fokus... Kjempebra!

★ Ninas blogg og Super-Lille ★ sa...

Kjempefine bilder!!!

Har postet et fotospm på bloggen min (14.mars) som du kanskje kan ha noen bidrag til???

God kveld.

Nina

Kine sa...

Ekte flotte bilder som viser stemning og slik livet er, liker det. Liker stilen din også, du får sånne 'uro' momenter til å passe inn på en fin måte:)

Omdahl´s fotoblogg sa...

Kjempefine Bilder Tanja. (har revurdert første bilde også etter å ha kikket flere ganger på de:) Var nok bare litt uvant til å begynne med..)