Vi rømmer til Italia | en liten stund

Ikke helt :) men nesten.. Storesøster skulle avgårde på besøk så jeg og Malie dro til Tønsberg og ruslet på brygga.
Fikk kjøpt en is,og så gikk vi over broen til andre siden hvor det er en lekeplass vi har vært noen ganger på.

Jeg knipset bilder og Malie lekte, i dag var det faktisk skikkelig varmt så vi kjøpte is på en italiensk isbar.. og det var såååå godt, jeg mener skikkelig! godt. Kan ikke sammenlignes med isen på butikken altså.
Etter isen var spist ble det mer lek og mer bilder.
Så var det på tide å dra hjem igjen, men før vi gjorde det gikk vi bort og kjøpte enda en is og cola.. noen ganger må man skeie litt skikkelig ut. Forresten så var det Malie som hadde spanderbuksene på i dag, hun har fått ny lomme bok, og der var det både "lapper" og mynter spart. Så stas å betale med egne penger :)


OBS! Bildene skal ikke kopieres eller benyttes under noen omstendigheter uten tillatelse fra fotografen. © Tanja Myrbraten @ PeekaBoo Myrbråten

4 kommentarer:

Anne sa...

Nyydeellige bilder!! og sydlandsk stemning kan en faktisk finne rett utenfor egen stuedør bare værgudene er litt på parti :-)

Italiens is kan jeg det meste om nå ja, både smaksløkene, belteremmen og dongeribuksene...., får bli litt knekkebrød fremover nå gitt, vil jo nødig bli like rund som en pizza.

Pia sa...

Ja, når været er på topp, trenger man jo ikke å reise helt til Italia for å kose seg! Flotte bilder!

Randi sa...

Ja, det tror jeg sannelig dere gjør rett i...er rett som det er i Hellas jeg...hvertfall i matveien...hihi
Herlige bilder og nydelig bruk av lys. Rart å se hvordan trender på bilder forandrer seg...nå skal de helst være overeksponert og med ett mykt slør....me like:-)

Fotograf Jan Ivar Vik sa...

Skikkelig koselige bilder! :)